MY PERSONAL BLOG
  2017/03/09

  Miten valitset kesärenkaat?

  Kesä ei ole kaukana. Lumi sulaa joka päivä ja tiet ovat jo lähes jäätön. Kyllä on usein meillä vielä pakkaset, mutta se saattaa olla aika miettiä kesärenkaat hankinnan jälkeisistä. Kes’renkaita voi ostaa onnistuneesti internetistä ennen kauden ja varmasti erittäin hyvälla hinnalla. Kun kausi saapuu ovat hinnat korkeammat.

  Miten sitten valitset kesärenkaat?

  Kaikkein tärkein asia on vastata seuraaviin kysymyksiin. Nämä kysymykset auttavat tekemään oikean valinnan. Renkaita on niin monia erilaisia, että ilman asianmukaista kotityötä voit vahingossa hankkia täysin sopimaton renkaat.

  Niin kysymykset:

  Mikä on pääliikenneväylistä - Oletko enemmän kaupunkien ratsastaja tiellä, tai pikemminkin kulgete?

  Oletpa matkalla usein ulkopuolella asfaltin?

  Onko sulla urheilulline ajotapa?

  Pidätkö enemmän kesärenkaista tai pidätkö käyttää kitkarenkaita?

  Kuinka monta ihmistä yleensä pysyy autossa?

  Mikä on sun limapakkoon?

  Vastaamalla näihin kysymyksiin voit luoda profiilin sinusta. Niin suosittelen että otat yhteyttä renkaan myyntimiehen ja pyytää heitä tekemään sulle tarjous perustuu profiiliisi. Tarjous ei tarkoita että täytyy ostaa se. Sen sijaan menet kotiin, mennä verkossa ja aloittaa googling. :)

  Etsi renkaan brändin joka he ehdotettiin teille ja yrittää löytää halvin tarjous. Ennen kuin ostat mitään, sinun täytyy ehdottomasti varmistettava, että halvimmillaan tarjoavat yritys on vakavaraiselta.

  Se tehdään niin että käyttä tietopankki ja tarkistaa, mitä tilinpäätöksen yritys on. Myös käyttää google etsiä yrityksen nimi. Jos taloustiedot ovat puhtaat ja mitään pahaa keksii niin olet valmis ostamaan renkaat verkosta.


  TAG LIST